Een website en email op de PC

Dit pakket is ideaal voor een eerste presentatie-stap op internet van je bedrijf of organisatie.

De kosten voor het pakket bedragen eenmalig € 40,- en € 100,- excl. BTW per jaar. Je betaalt per jaar vooruit.

Wil je Wordpress gebruiken, dan kan dat uiteraard en krijg je hulp bij installeren, updates, thema's en plugins.

De voordelen

De voordelen van het pakket op een rij:

Nu aanvragen?

Dat kan. Klik hier. Uiteraard kun je ook eerst alle details hieronder doorlezen.

de website - bouwen

Behalve dat je een website "hosting" abonnement nodig hebt, zul je ook de inhoud, de de webpagina's moeten hebben of maken. Mocht je dat niet zelf kunnen, dan hebben we mogelijkheden om je website te laten bouwen, tegen concurrerende tarieven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

de website - wat krijgen we

Je website is bereikbaar onder je eigen domeinnaam: https://www.domeinnaam.nl of http://www.domeinnaam.nl.

Sinds kort kun je ook de domeinnamen https://bedrijf.opdepc.nl bij ons registreren!

De registratie en het beheer van je domeinnaam is in het abonnement inbegrepen.

Je plaatst je website zelf op onze servers. Hiervoor is circa 1 Gigabyte diskruimte beschikbaar. Je mag met de website kostenloos dataverkeer per maand genereren (geen limiet). Je krijgt toegang tot een 'beheer-panel' waarmee je webpagina's kun aanpassen en waar je nieuwe pagina's en foto's van je PC op de website kunt zetten.

E-mail

Bij het pakket krijgt je enkele mailboxen (IMAP en/of webmail) onder eigen domeinnaam tot je beschikking. De e-mailadressen kunnen er bijvoorbeeld als volgt uit zien: info@domeinnaam.nl of voorletter.achternaam@domeinnaam.nl.

Je leest je email op de eigen PC maar er is ook webmail zodat je je email vanuit een willekeurige PC kunt bekijken.

Fair Use

Dit abonnement is bedoeld voor de kleine sites. Er is een 'fair use' policy; dat betekent dat indien er overmatig gebruik wordt gemaakt van de web-site en email (verkeer of ruimte), wij, in overleg met je, voor een grotere oplossing gaan zoeken.

Etiquette en spelregels

Er zijn voor het gebruik van een website een aantal spelregels opgesteld. Die kun je hier lezen.

Een domeinnaam

Een domeinnaam abonnement gebruik je als je alleen de domeinnaam wilt registreren, of als je bij een bestaande website, een extra domeinnaam wilt toevoegen.
Wil je een website, klik dan hier voor meer informatie.

Kijken of een domein al bestaat? Klik hier.

De kosten voor het pakket bedragen € 40,- excl. BTW, eenmalig voor de aanvraag, en het abonnement € 25,- excl. BTW per jaar *).

Wij regelen voor je de betaling met een incasso en uiteraard krijg je een PDF-factuur via de email. Je betaalt per jaar vooruit.

*) Een aantal domein extensies zijn duurder of hebben langere looptijden. Bijvoorbeeld: .tv kost ca. € 50,-, .ch kost ca € 130,-, .nu kost ca € 90,- per twee jaar. Er kunnen voorwaarden aan het bezit van een domein gesteld worden, zo moet een Duitse .de domein een post adres in Duitsland hebben. Voor de registratie van een domeinnaam dien je te voldoen aan de mogelijke voorwaarden die daaraan gesteld worden. Hiervoor kun je contact opnemen met ons.

Nu aanvragen?

Dat kan. Klik hier.

Email adressen

Je eerste email adres (imap, pop3 en webmail) is bij het pakket inbegrepen. Extra email adressen kun je bij ons aanvragen.

Nu aanvragen? Dat kan. Klik hier.

Voor meer informatie kun je een email sturen naar info@opdepc.nl maar je kunt ook bellen met Griffioen Software en Services, De Horstweg 97, 5926 RM  Hout Blerick, tel. 077-354 7792.


Datum 1 januari 2020. Alle vermelde tarieven zijn exclusief 21% BTW.

Prijzen en beschikbaarheid van aanbiedingen zijn een momentopname en deze kunnen veranderen. Op al onze transacties zijn de algemene voorwaarden van Griffioen Software en Services van kracht. Op aanvraag worden de algemene voorwaarden aan je gestuurd.